• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2020

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Italië

Huidige houding politiek Den Haag toegepast op jaren ’30: Open grenzen voor volgelingen van de Nazi ideologie en ‘Mein Kampf’, en wie daar tegen is, is een racist – AfD partij wil moskeeën sluiten: ‘Der islam gehört NICHT zu Deutschland’

Geert Wilders werd er eergisteren natuurlijk weer voor verketterd, zoals bijna iedere keer gebeurt als hij iets zegt over de islam en de massa immigratie. De PVV-leider opperde dat er in de toekomst in Nederland mogelijk een verbod op de islamitische religie kan komen. De andere partijen spraken er schande van, want moslims zouden net als christenen en Joden vrij moeten zijn om hun geloof te beoefenen (1). Wat naar onze mening buitengewoon hypocriet is, gezien het feit dat bijna overal waar moslims in de meerderheid komen of een substantiële minderheid worden, racisme, discriminatie, onderdrukking en vervolging van niet-moslims, en met name christenen, losbarst. Maar misschien is dat nu net wat het Haagse establishment ons volk toewenst?

In Oostenrijk was het Wolfgang Fellner die in de krant ‘”Österreich’ schreef dat ‘het nu de tijd is om discussies toe te staan over of de islam in Europa verboden zou moeten worden’. De Oostenrijkse moslimorganisatie IGGIÖ reageerde woedend, en zei dat Fellner ‘het centrale mensenrecht van religieuze vrijheid’ aanvalt.

Enkele dagen eerder had de grote Italiaanse krant Il Glornale eenzelfde suggestie gedaan. Ook hier waren de aanslagen in Brussel en Parijs, die deels begaan werden door zogenaamd ‘gematigde’ moslims waarvan sommigen al jaren in Europa woonden en werkten, de aanleiding. (2)

De discussie lijkt in Europa en zeker in Nederland echter niet gevoerd te mogen worden, ook al blijkt uit alle onderzoeken en peilingen dat de grote meerderheid van de volgelingen van de islam –wat nota bene ‘onderwerping’ betekent- waar zij ook wonen de wetten van Allah boven alle andere zetten, en daarom idealiter in een volledig door de islam geregeerd land willen leven.

Duitsers zien verband islam en terrorisme – AfD wil moskeeën sluiten

Zelfs de flegmatieke Duitsers leggen inmiddels met een meerderheid van 61,8% (INSA-peiling) een direct verband tussen de islam en het terrorisme. 63,9% denkt niet dat de autoriteiten in Europa nieuwe aanslagen kunnen voorkomen. Ongeveer evenveel wil dat Duitsland daarom meedoet in de strijd tegen ISIS. (3)

De sterk in opkomst zijnde anti-islamisering partij Alternative für Deutschland (AfD) in Bayern wil het in de toekomst mogelijk maken om bestaande moskeeën te sluiten en de bouw van nieuwe te verbieden (4). Eind april wordt het voorstel –met de veelzeggende titel ‘Der Islam gehört NICHT zu Deutschland, als tegenhanger van Merkels beruchte uitspraak ‘Der islam gehört zu Deutschland’- op de landelijke partijdag besproken (4)

Westerse politici negeren nog altijd dat moskeeën in de islamitische ideologie veel meer zijn dan enkel gebedshuizen; moskeeën en hun minaretten worden ook en zelfs vooral als ‘forten’ beschouwd, als militaire vestingen, als tekenen dat een stad is ‘veroverd’ voor de islam.

Zelfs kinderen glashard voorgelogen over islam

Desondanks wil men in Berlijn, Den Haag en Brussel nog altijd niets weten van dat onmiskenbare verband. En dus blijft de bevolking glashard voorgelogen worden, iets dat al op scholen gebeurt. Zo zond het NOS-jeugdjournaal onlangs een filmpje van een zogenaamde ‘terreurexpert’ uit, die kinderen van de basisschool op onbeschaamde manier misleidde door te beweren dat terroristen ‘mensen zijn die boos zijn op de samenleving, omdat ze geen baan kunnen vinden’. (6)

Niets over de islam, niets over de met afstand belangrijkste drijfveer van terroristen, namelijk het opleggen van de haatdragende wetten en eisen van Allah en zijn profeet aan de rest van de mensheid. Tevens kregen deze kinderen impliciet de uiterst kwalijke boodschap mee dat het vermoorden van andere mensen klaarblijkelijk op begrip kan rekenen als je lange tijd geen werk hebt. Zo bezien zouden we dus al zo’n 600.000 potentiële terroristen in ons land hebben wonen.

De Duitse publieke zender KiKA van de ARD en ZDF maakt het nog bonter: daar werd in een filmpje de ‘barmhartige islam’ geroemd, en zouden er ‘slechts een paar’ teksten zijn (in werkelijkheid honderden) waarin tot geweld wordt opgeroepen, teksten die ‘niet meer geldig’ zouden zijn (een standpunt dat alleen Westerse islam-goedpraters huldigen, en in de hele moslimwereld als absoluut verraad wordt beschouwd dat de doodstraf verdient). (5)

Bijbel vs. Koran

Bovendien werd gezegd dat er in de Bijbel ‘ook zulke teksten zijn’, waarbij gemakshalve het levensgrote verschil tussen de Bijbel en de Koran werd ‘vergeten’: in de Bijbel gaat het om een al duizenden jaren oude, soms gewelddadige geschiedenis, en is de centrale boodschap –vooral in het Nieuwe Testament- het betonen van liefde en barmhartigheid, zelfs aan je vijanden. In de Koran gaat het echter om een honderden malen herhaalde hedendaagse opdracht voor alle moslims om niet-moslims te haten, en de hele wereld hetzij goedschiks, hetzij kwaadschiks, desnoods met moord, terreur en oorlog, te onderwerpen aan de islam.

Moslims zijn verplicht hun grote ‘perfecte’ voorbeeld, de profeet Mohammed –in hun ogen de beste mens die ooit geleefd heeft-, in alles na te volgen, willen ze überhaupt misschien in aanmerking komen voor het islamitische paradijs. En Mohammeds hele leven werd gekenmerkt door oorlog, massamoorden, verraad, bedrog, leugens, onderdrukking, pedofilie en het aanzetten tot het haten en desnoods afslachten van alle andersdenkenden.

Projectie naar jaren ’30: Grenzen moeten open voor het Nazisme

Projecteren we de huidige situatie in Nederland en Europa op de jaren ’30, dan krijgen we ongeveer het volgende verhaal. Stel dat in die titjd honderdduizenden Duitsers die lid waren van de Nazi partij naar Nederland zouden willen emigreren. Een enkele politicus in de Tweede Kamer zou er zijn zorgen over uitspreken, vooral omdat het favoriete boek van de nieuwkomers, ‘Mein Kampf’, toch wel erg haatdragend tegen Joden en andersdenkenden was, en ook de gebeurtenissen in Duitsland –vervolgingen, pogroms, kampen, discriminatie, terreur, oorlog- niet bepaald vrolijk stemden.

Deze ene politicus roept daarom op om het Nazisme en ‘Mein Kampf’ te verbieden en onze grenzen te sluiten, maar wordt door bijna alle andere politici vervolgens verguisd, verketterd en voor ‘racist’ en ‘haatzaaier’ uitgemaakt. Hoe denkt u dat wij als volk nà de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog met dit soort politici, die willens en wetens ons land openstelden voor zo’n antihumane ideologie, die zo ongelooflijk veel slachtoffers zou maken, waren omgegaan?

Pro-islamitisch ‘antifascisme’ ondermijnt en verwoest het volk

‘Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen: ‘Ik ben het fascisme’. Nee, het zal zeggen: ‘Ik ben het antifascisme’, zou Ignazia Silone ooit hebben gezegd. En dat is exact wat er al jaren gaande is in Europa: de tot de hoogste kringen doorgedrongen ‘antifascisten’ laten miljoenen volgelingen van een diep fascistische, intolerante, discriminerende, haatdragende, als religie verpakte ideologie tot Europa en Nederland toe, en noemen iedereen die zich daar tegen verzet ‘fascist’, ‘rechtsextremist’ of ‘racist’.

‘Een land kan zijn dwazen overleven, zelfs de ambitieuze. Maar verraad van binnenuit overleeft het niet. Een vijand bij de poorten is minder geducht, want hij is bekend en draagt zijn vlag,’ is een beroemde uitspraak van Marcus Tullius Cicero, die naadloos van toepassing is op de pro-islamitische antifascisten van onze tijd. ‘Maar de verrader beweegt zich vrijelijk tussen degenen binnen de poorten. Zijn sluwe gefluister gaat door alle straten, wordt zelfs in de gebouwen van de overheid gehoord. Want de verrader lijkt niet op een verrader; hij spreekt woorden die zijn slachtoffers herkennen, en hij draagt hun masker en hun argumenten…’

‘Hij doet de ziel van een volk verrotten, hij werkt heimelijk en ongezien in de nacht om de fundamenten te ondermijnen. Hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet langer kan verzetten. Voor een moordenaar hoeft men minder bang te zijn. De verrader is de echte pest.’

David D. Letterman

(1) NU
(2) Infowars
(3) Epoch Times
(4) Focus
(5) PI-News
(6) GeenStijl