• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Putin: Joden die wegvluchten uit Europa welkom in Rusland

Russisch parlement neemt wet aan waarmee verdraaien Bijbelteksten om Jodenhaat te rechtvaardigen wordt verboden

Het rouwende gezin van Dafna Meir, de moeder van 6 kinderen die afgelopen zondag door een 16 jarige Palestijn werd vermoord. De Europese media besteden geen enkele aandacht aan de sinds vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog, waarin er wekelijks nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs worden gepleegd.

Nu het aantal antisemitische aanvallen in Europa –voornamelijk als gevolg van het zeer snel groeiende aantal moslims in Europa- jaarlijks snel toeneemt, willen steeds meer Joden weg. 43% van de nu nog in Frankrijk woonachtige Joden overweegt om naar Amerika of Israël te verkassen omdat ‘incidenten’ zoals vorige week, toen een Joodse leraar in Marseille door een 15 jarige moslim die schreeuwde bij ISIS te horen werd neergestoken (4), steeds vaker plaatsvinden. President Vladimir Putin nodigt de Joden in Europa uit om naar Rusland te komen, waar ze volgens hem weer een veilig thuis zullen vinden.

Putin deed zijn aanbod gisteren tijdens een ontmoeting in het Kremlin met leden van het Europese Joodse Congres (EJC). Moshe Vyacheslav Kantor, EJC president, klaagde tegen de Russische president over het groeiende antisemitisme in Europa en het toenemende aantal aanvallen op Joden. Alleen al in Groot Brittannië werden vorig jaar 61% meer antisemitische haatmisdaden gepleegd (3).

Grootste oorzaken is het almaar sterker worden islamitische extremisme, dat ruim baan krijgt door het toelaten van miljoenen moslimmigranten in Europa. Dat zorgt vervolgens voor de snelle opkomst van ultrarechtse groeperingen, en ook daar maakt het EJC zich zorgen over.

Putin: Laat ze maar hier komen

‘Statistisch is de situatie van de Joden in Europa het slechtst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Er is een zeer reële verwachting van een exodus van Joden uit bepaalde delen van Europa.’

‘Laten ze dan naar ons komen,’ reageerde Putin. ‘Gedurende de Sovjet periode verlieten ze het land, maar nu zouden ze moeten terugkeren.’ Kantor antwoordde dat hij Putins voorstel ‘een nieuw fundamenteel idee’ vond dat binnen het EJC besproken zal worden.

Verdraaien Bijbelteksten voortaan verboden

Het Russische parlement (de Duma) nam onlangs een wet aan waarmee ‘verdraaide en/of extremistische’ verklaringen van de Bijbel wordt verboden. Het doel van de wet is om te voorkomen dat Bijbelteksten uit hun verband worden gerukt om Jodenhaat aan te wakkeren.

Putin staat in eigen land al lang bekend om zijn strijd tegen het antisemitisme. Het aantal gewelddaden tegen Russische Joden is de afgelopen jaren dan ook aan het dalen. Ook knoopte hij goede betrekkingen aan met de Israëlische regering in Jeruzalem. (1)

Anti-Israëlacties

Vooral dankzij het open-grenzen beleid heeft de antisemitische islam –wiens god Allah de uitroeiing van alle Joden eist- in heel Europa al heel veel invloed gekregen. Een groep van 71 Britse artsen probeert bijvoorbeeld nu het Israëlische lidmaatschap van de World Medical Association (WMA) te laten schrappen omdat Joodse artsen Palestijnse patiënten zouden martelen (2).

Veel krankzinniger kan deze leugen niet, want de realiteit is juist exact het omgekeerde. Als Israël weer eens gedwongen wordt militair te reageren als de Palestijnse rakettenterreur oplaait, dan worden Palestijnse slachtoffers gratis in Israëlische ziekenhuizen behandeld. Ook de Palestijnse leiders, inclusief Mahmoud Abbas, laten zichzelf en hun families zonder uitzondering door Israëlische artsen behandelen (6).

Joden in Parijs vermoord en verkracht

Behalve de door een jonge moslim neergestoken Joodse leraar werd vorige week ook een Frans-Joodse politicus in de Parijse migrantenwijk Créteil vermoord door twee mannen van 21 en 23. De politie weigert te zeggen of het om een antisemitische daad gaat. In december werd in dezelfde wijk een Joods echtpaar het slachtoffer van beroving en verkrachting, volgens de slachtoffers enkel omdat ze Joods waren (5).

Nauwelijks berichten over Palestijnse terreuroorlog tegen Joden

In Israël zelf gaat de vorig jaar zomer geëxplodeerde Palestijns-islamitische terreuroorlog tegen de bevolking onverminderd verder (7). Wekelijks vinden er nieuwe moordaanslagen op Joden en Israëliërs plaats. Afgelopen zondag werd Dafna Meir, moeder van 6 kinderen, door een 16 jarige Palestijn vermoord (8). De enige keer dat de Westerse media over dit soort laffe misdaden berichten is als de Palestijnse daders daarna met geweld worden gearresteerd.

Joodse en Israëlische slachtoffers worden door de gevestigde orde in Europa overduidelijk totaal onbelangrijk gevonden. Het is duidelijk: de jaren ’30, en als het zo doorgaat binnenkort ook ’40, zijn op herhaling, en dat allemaal omdat de Europeanen exact dezelfde fouten maken als toen. Het enige is dat het duivelse spook dat ons continent in zijn greep kreeg toen het Nationaal Socialisme was, en nu de islam.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Arutz 7
(3) Arutz 7
(4) Arutz 7
(5) Arutz 7
(6) Telegraaf
(7) United with Israël
(8) Times of Israël