• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Eén maand islam in Zweden: Verkrachtingen, onthoofdingen, en vrijspraak

Gewelddadige opstand inwoners Corsica tegen islam – Noorse overheid beveelt christelijke kerken die migranten opvangen om ALLE kruizen te verwijderen

Veel Duitsers reageerden geschokt op deze video, waarin een moslimmigrant opschept hoe hij en zijn maten een Duitse ‘maagd’ op wrede wijze hebben verkracht.

Zo’n 30 moslimmigranten in een AZC in Zweden constateerden dat een vrouw de islamitische Shariawetten overtrad omdat ze zonder begeleiding van een man over straat liep. Daarom eisten ze dat ze verkracht moest worden, en haar tienerzoon vermoord, wat de politie maar net wist te voorkomen. Tegelijkertijd doet de sociaaldemocratische regering in Stockholm er nog steeds alles aan om het de migranten zoveel mogelijk naar de zin te maken. De nieuwste politiek-correcte besluiten gaan inmiddels de grens van totale krankzinnigheid over: ben je moslim en zie je er niet ouder uit dan 40? Dan wordt je als kind beschouwd en wordt je sowieso toegelaten.

In de herfst kwamen er een record aantal moslimmigranten naar het Scandinavische land, reden waarom het aantal medewerkers van de Zweedse Immigratiedienst sinds 2012 meer dan verdubbeld werd naar ruim 7000. Tegelijkertijd nemen veel medewerkers ontslag omdat ze zich slecht behandeld voelen.

De balans van slechts één maand islamitische cultuurverrijking in Zweden:

* 4 november: De 31 jarige Syriër Bobel Barqasho krijgt 14 jaar celstraf omdat hij zijn vrouw van 6 verdiepingen hoog naar beneden gooide. Die overleefde de val, maar raakte ernstig gewond kwam 5 weken in een coma terecht. Ondertussen is de moslim met de noorderzon vertrokken en wordt hij gezocht door Interpol.

* 6 november: In school in Alvesta wordt gesloten nadat een Somalische jongen een 12 jarig meisje verkracht had. Die werd al langer lastig gevallen door de dader, maar de waarschuwingen van haar vader werden door de school genegeerd. Zelfs na de verkrachting deed de school niets, en mocht de jongen gewoon naar school blijven gaan. Veel ouders besloten vervolgens hun kinderen naar andere scholen te sturen.

* 9 november: De Immigratiedienst krijgt het krankzinnige bevel om migranten als kinderen te beschouwen ‘als hij of zij er niet ouder dan 40 uitziet’. Onbegeleide ‘kindvluchtelingen’ –dit jaar al ruim 32.000- worden automatisch toegelaten tot het land.

* 10 november: Een 28 jarige Irakees wordt alsnog vervolgd voor de verkrachting van een vrouw aan boord van de nachttrein uit Finland. De vrouw had nog wel sandwiches voor hem gekocht. Na haar verkrachting wilde ze aanvankelijk geen aangifte doen, omdat ze het zielig zou vinden als hij gedeporteerd zou worden. De straf: 1 jaar gevangenisstraf, een boete van $ 10.000, en hij mag 5 jaar lang niet in Zweden verblijven.

* 10 november: Een 39 jarige asielzoeker uit Algerije en een 31 jarige uit Syrië worden veroordeeld voor het verkrachten van een Zweedse vrouw in Strängnäs. De Algerijn kreeg 2,5 jaar celstraf en wordt gedeporteerd; de Syriër –die zijn slachtoffer in het gezicht spuugde en ‘I’m going to fuck you little Swedish girl’ zei- moet 4 jaar het gevang in, maar zal niet worden gedeporteerd.

* 13 november: Het proces begint tegen 8 mannen uit Eritrea die een 45 jarige vrouw ‘wreed en meedogenloos’ en lachend verkrachtten. Slechts één man werd hiervoor tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De anderen kregen slechts 10 maanden omdat hun deelname ‘niet bewezen’ kon worden. Nota bene: alle daders mogen gewoon in Zweden blijven wonen.

* 14 november: De Zweedse veiligheidsdienst waarschuwt dat er minstens honderden als vluchtelingen vermomde moslimterroristen in het land zijn, en dat zij aanslagen voorbereiden. Dit jaar liet het land al 150.000 vrijwel uitsluitend islamitische asielzoekers toe.

* 14 november: Een dag na de bloedige aanslagen in Parijs geeft de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström impliciet Israël (en dus de Joden) de schuld, omdat er nog geen Palestijnse staat is. Het conservatieve parlementslid Hanif Bali twitterde sarcastisch dat de minister ‘lijdt aan een duidelijk geval van Israël-Trourette.’

* 18 november: De burgerveiligheid- en calamiteiten instantie MSB waarschuwt dat de autoriteiten vanaf januari 2016 de controle over sommige gebieden in Zweden dreigen te verliezen. Er is niet alleen een chronisch tekort aan opvangruimte, maar ook worden autochtone Zweden door de enorme stortvloed migranten uit het gezondheids- en sociale zekerheidsysteem gedrongen.

* 19 november: Een historisch gebouw in Lundsbrunn Spa, dat was aangewezen als toekomstig AZC, gaat in vlammen op. Tal van andere potentiële AZC’s ondergingen dit jaar hetzelfde lot, maar de politie verklaarde dat het geen brandstichting was.

* 20 november: De eigenaar van Nordic Choice Hotels laat worstjes en spek van het ontbijtmenu halen, zogenaamd om ‘gezondheidsredenen’, maar overduidelijk om te voldoen aan de islamitische Shariawetten. Na massaal protest op het internet en van boze hotelgasten werd de bizarre maatregel weer teruggedraaid – maar voor hoelang?

* 23 november: Twee in Zweden opgegroeide moslims worden veroordeeld omdat ze in 2013 naar Syrië reisden en daar deelnamen aan terreurdaden en moordpartijen. Hoewel er videobewijs was dat de mannen de kelen van hun slachtoffers doorsneden, bleven ze ontkennen. Ze kregen levenslang, maar hun advocaat gaat in beroep.

* 25 november: De wereldberoemde operaster Susanne Resmark zou voor het eerst in haar geboorteplaats Ängelholm optreden, maar dat wordt geannuleerd nadat een journalist ontdekt dat ze op haar Facebook kritische opmerkingen over de islam had geplaatst.

* 27 november: De Zweedse politie waarschuwt niet goed bewapend noch beschermd of getraind te zijn voor eventuele terreuraanslagen. ‘Het is alsof we met een erwtenpistooltje en een jumpsuit gemaakt van zebravlees op leeuwenjacht worden gestuurd,’ zei een agent.

* 28 november: Zo’n 30 moslims proberen in een AZC een kamer binnen te dringen waar een vrouw en haar tienerzoon naartoe waren gevlucht. De mannen hadden geconstateerd dat ze de Sharia had overtreden omdat ze zonder begeleiding van een man over straat had gelopen. Daarom eisten ze dat ze verkracht moest worden, en haar zoon vermoord. Het personeel belde de politie, en die wist hen tijdig te stoppen. (1)

Noorse kerken die migranten opvangen moeten kruizen verwijderen

In Noorwegen hebben christelijke kerken die hun gebouwen openstellen voor de opvang van moslimmigranten van de overheid het bevel gekregen om ALLE kruizen en andere christelijke symbolen te verwijderen. ‘Wij willen dat de accommodaties religieus neutraal zijn,’ verklaarde een woordvoerder van de Noorse Immigratiedienst UDI. (2)

Corsicanen komen in opstand tegen islam

Inwoners van Corsica kwamen met kerstmis in opstand gekomen tegen moslimmigranten nadat tientallen Noord Afrikaanse jongemannen een groot vuur ontstaken, de politie en brandweer daarheen lokten, en die vervolgens massaal bekogelden onder kreten zoals ‘Schijt-Corsicanen! Jullie hebben hier niets te zoeken!’ Ook gingen ze de politie en brandweer met knuppels en ijzeren staven te lijf, waarbij meerdere mannen gewond raakten.

Nog op eerste kerstdag hielden burgers een protestdemonstratie met spandoeken zoals ‘Arabieren Eruit!’ Een tot moskee omgevormd sport- en cultureel centrum werd deels vernield. Volgens sommige berichten zou daarbij een Koran zijn verbrand.

‘Wat de continentale Europeanen grotendeels zonder morren over zich heen laten komen, willen de Corsicanen duidelijk niet toelaten,’ schrijft journalist Edgar Gärtner. ‘Het eiland diende eerst als belangrijke basis voor moslimpiraten, die de hele westelijke Middellandse Zee onveilig maakten. De ervaringen tijdens deze bezettingstijd staan klaarblijkelijk diep in het collectieve geheugen van de Corsicanen gegrift, en verklaren voor een groot deel de bekende onafhankelijkheidsdrang van de eilandbewoners.’ (3)

David D. Letterman

(1) Gatestone Institute
(2) SpeisaYouTube (via Shoebat)
(3) KOPP (/ YouTube – Russia Today)