• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa

‘Dankzij migranten cholera op Griekse eilanden en dysenterie in Wenen’ – Polen laat onder grote Europese druk met veel tegenzin alsnog 7000 migranten toe

In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.

Volgens de laatste peilingen zal de rechts-conservatieve Partij voor Recht en Gerechtigheid (PiS) van oud premier Jaroslaw Kaczynski bij de verkiezingen van aanstaande zondag 36% van de stemmen krijgen, veel meer dan de 22% voor de heersende PO (Burgerplatform) van de huidige premier Ewa Kopacz.

Kaczynski heeft de afgelopen weken met succes campagne gevoerd door op de gevaren van de stortvloed moslimimmigranten die Europa overspoelt te wijzen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

Europa dwingt Polen 7000 migranten op te nemen

Polen weigerde geruime tijd ook maar één asielzoeker toe te laten. Uiteindelijk besloot de regering in Warschau onder grote Europese druk om maximaal 7000 migranten op te nemen. De oppositie bekritiseerde het besluit, omdat dit ‘zonder instemming van de Polen’ werd genomen. (1)

Gevaar voor volksgezondheid Europa

Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat de migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. Het extreem onhygiënische, ronduit smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa. Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

David D. Letterman

(1) Wirtschafts Woche